Scroll Top
Gratis frakt på ordre over 799 kr  .  Sendes neste virkedag  .  Sikker betaling  .  Personlig service  .  Les våre kundeanmeldelser
Yolo Doggear
Unikt hundeustyr

Personvernerklæring

Når du bruker nettbutikken vår og er i kontakt med oss vil Yolo Doggear behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvalig

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Yolo Doggear Spangrud. For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss via e-post: post@yolodoggear.no.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn?

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post. Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

  1. Kommunikasjon: Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å oss for å hjelpe deg med det du lurer på.
  2. Kjøpsinformasjon: Navn, adresse, telefonnummer, betalingsmetode og e-postadresse.
  3. For å kunne tilby deg Klarnas betalingsløsninger, kan vi komme til å overføre dine personopplysninger i kassen i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna, for at Klarna skal kunne vurdere hvorvidt du kvalifiserer for deres betalingsløsninger og for å skreddersy disse betalingsløsningene til deg. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Innhenting av personopplysninger

  1. Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp.
  2. Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.
  3. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler på datatilsynets sin nettside.

Utlevering av personopplysninger til andre

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personvernopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav. 

Rettigheter for den registrerte 

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene. 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

E-post: post@yolodoggear.no 

Postadresse: Yolo Doggear , Øvre Fjellvei 8, 3121 Nøtterøy 

Personvernerklæring
Når du besøker vår nettside, kan den lagre informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du tilpasse personverninnstillingene dine. Vennligst merk at blokkering av visse typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettsiden vår og de tjenestene vi tilbyr.