Scroll Top
Gratis frakt på ordre over 799 kr  .  Sendes neste virkedag  .  Sikker betaling  .  Personlig service  .  Les våre kundeanmeldelser
Yolo Doggear
Unikt hundeustyr

Angrerett og retur

Vi streber etter å gi deg den beste handleopplevelsen. Vi forstår viktigheten av trygghet og klarhet når det gjelder angrerett og retur av varer. Derfor har vi utviklet klare og forståelige retningslinjer som sikrer at du kan handle hos oss med tillit og ro. Les våre retningslinjer nedenfor for å lære mer om hvordan vi håndterer angrerett og retur av varer.

Nærbilde av blå og rosa hundesele

Ved kjøp hos oss har du 14-dagers angrerett. Angrefristen løper fra dagen etter at bestillingen er mottatt. For å benytte deg av angreretten, må du kontakte oss og fylle ut et angreskjema som kan sendes via post eller e-post. Klikk her for å få tilgang til angrerettskjemaet.

Ved bruk av angreretten må varen(e) returneres til oss uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Som kjøper er du ansvarlig for å dekke kostnadene ved retur, samt for varene under transporten.

Vennligst merk at vi ikke kan behandle saken før vi har mottatt returen.

Pakken sendes til:
Yolo Doggear
Øvre Fjellvei 8
3121 Nøtterøy

NB! Husk å merke pakken din med ditt ordrenummer.

Du kan prøve varen(e) på en forsvarlig måte uten at angreretten faller bort.
Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jr. Ang Angreretten §25).

Vennligst merk at for tilvirkningskjøp gjelder ikke angreretten i henhold til norsk lov. Dette gjelder spesialbestilte varer eller produkter som er tilpasset individuelle behov. Vi oppfordrer derfor våre kunder til å være sikre på sine valg før de gjennomfører tilvirkningskjøp. Ved spørsmål eller bekymringer er vi alltid tilgjengelig for å bistå deg.

Personvernerklæring
Når du besøker vår nettside, kan den lagre informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du tilpasse personverninnstillingene dine. Vennligst merk at blokkering av visse typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettsiden vår og de tjenestene vi tilbyr.