Scroll Top
Gratis frakt på ordre over 799 kr  .  Sendes neste virkedag  .  Sikker betaling  .  Personlig service  .  Les våre kundeanmeldelser
Yolo Doggear
Unikt hundeustyr

Om oss

Vi er en liten familiebedrift med stor lidenskap for hunder som ønsker å gjøre kjæledyr bransjen enda litt bedre. Vi mener det finnes et stort hull i markedet, og det er hundeutstyr med det lille ekstra.

Vår historie startet sommeren 2021 da vi skulle kjøpe nytt hundeutstyr til våre hunder. Vi oppdaget raskt at hundeutstyr kun var tilgjengelig i noen få farger, og kreativt design var forbeholdt de aller minste hundene. For oss var det vanskelig å forstå årsaken til det begrensende utvalget, og med en liten gründerdrøm i magen så var det enkelt å bare hoppe i det og starte Yolo Doggear.

Vi har stor tro på at den berømte dørstokkmila blir kortere med stilfullt hundeutstyr i flotte farger, og det beste er at det ikke trenger å gå på bekostning av kvaliteten.

Enhver hund fortjener stilfullt hundeutstyr som speiler dens unike personlighet.

En jente som sitter med to hunder som har hundeseler på
Personvernerklæring
Når du besøker vår nettside, kan den lagre informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du tilpasse personverninnstillingene dine. Vennligst merk at blokkering av visse typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettsiden vår og de tjenestene vi tilbyr.